Make your own free website on Tripod.com
CZG The Cool Carclub

Viva Las Voorhout

Home
Viva Las Voorhout
Waar staat CZG voor?
Lid worden ?
Contact ons
Kalender van evenementen
Members Cars
Deel 2
Links
Filmpjes
Foto's van Meetings deel 1
Deel 2
Deel 3
Motor ruimte's
voorheen
CZG Gastenboek
Garage scene
For sale
Foto's Meetingen 2004

Viva Las Voorhout 20 augustus 2006

 

De eerste U.S. car meeting van de C.Z.G. 'the cool car club', dreigde in eerste instantie letterlijk en figuurlijk in het water te vallen. Door regen en onweer had het merendeel van de standhouders verstek laten gaan.

Maar ondanks dat de regen met bakken uit de hemel kwam, is Viva Las Voorhout toch een succes geworden!

De eerste auto verscheen rond de middag, toen het nog flink nat was buiten. Even later kwamen er een aantal auto's bij, waaronder die van de Proud Pipes Lisse, The Vanquishers, The Cruise Brothers en zelfs van de North Side Custom Club uit Friesland.

In café 't Soldaatje was het gezellig druk. Autoliefhebbers konden hier schuilen voor de regen en ondertussen een hapje en een drankje nemen. Achterin het café was ruimte gecreëerd voor drie standjes, die in verband met het slechte weer naar binnen waren verplaatst. Jan en Emmie die leuke bedel armbanden verkochten, Miriam van Leeuwen met haar 50's spulletjes en ook Stylevixen.com was vertegenwoordigd met kleding en sieraden.

Ook was er live muziek. Er traden twee bands op, Solid, een cover band en de rock chicks van Cheap Thrills. Als eerste speelde Solid en kreeg de stemming er binnen goed in. Een leuke enthousiaste band met een leuke zangeres die voor een goede sfeer zorgde. Voor de dames van Cheap Thrills was het café te klein. Zij voorzagen de aanwezigen van een flinke dosis rock 'n roll! Beiden bands waren een geweldige aanwinst voor de meeting.

In de loop van de middag brak buiten eindelijk de zon door en kwamen er nog een aantal auto's bij. Erik Boattail heeft een mooie fotoregistratie gemaakt van de meeting en is er door Marc van Fucht een leuke film registratie gemaakt die binnenkort op de C.Z.G. website te bekijken is.

Er kon ook gebarbecued worden vanaf 13.00 uur maar helaas liet het weer het toen nog niet toe. Geklukkig kon er  aan het einde van de dag toch nog gebarbecued worden toen er eindelijk lekker buiten gezeten kon worden in het zonnetje.

Rond 16.00 uur was de prijsuitreiking. De C.Z.G. had vier awards, door Sjaak ‘Shake Artworks’ Rewijk, gemaakt. Best of Show, Best Old School Kustom, Vetste Pick Up en de Poekie's Pick waren de awards die vergeven zouden worden. Bedrijven uit de regio hadden een prijs daarbij ter beschikking gesteld, zoals i-Matic Tekst & Vormgeving uit Voorhout die een USB stick gaf, Bakker Hillegom BV die twee luxe vouw-fauteuils gaf, Hairshop Your Way uit Lisse/Leiden die een haarproducten pakket gaf en niet te vergeten de KR8 magazine die maar liefst 2 x een jaarabonnement ter beschikking stelde inclusief twee KR8 t-shirts!

Nadat de juryleden van de C.Z.G. alle deelnemende auto's had bekeken konden de resultaten bekend worden gemaakt. De prijzen werden onder grote belangstelling uitgereikt door Sjaak Rewijk en Eline Ouwehand die de organisatie van het evenement in handen hadden.

Kortom, het was een geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is!

Klik hier voor foto's

Klik hier voor wat filmpjes van de meeting

En hier voor nog meer foto's

teylingen.jpg

Info en opgeven deelnemers stands:
C.Z.G. (Eline):
Willem de Zwijgerlaan 205
2316 EA Leiden
m: 06-28441593
e: eline@stylevixen.nl
 
Deelnemers
't Soldaatje
Bar-Restaurant-Café
Jacoba van Beierenweg 150
2215 KX
Voorhout
t: 0252-213167
m: 06-22960700
e: info@hetsoldaatje.nl
www.hetsoldaatje.nl
 
Stylevixen
Retro 'n Rockabilly webstore
www.stylevixen.nl
 
Info over de meeting: vivalasvoorhout@hotmail.com

De terreinen worden ter beschikking gesteld door Unex BV en 't Soldaatje

Bevestigd op Viva Las Voorhout is MacRecords, leuke rockabilly 
plaatjes van Mac Bouvrie uit Lanaken, B.

Kleding: Stylevixen, www.stylevixen.com

Band: www.solid-online.com

Trophees: Poekie's Pick, Best of Show, Vetste Pick Up (meer volgt nog)

Tevens zal er naar alle waarschijnlijkheid een filmploegje de meeting 
komen vastleggen!